Take me to church

 

TAKE ME TO CHURCH 

Jessica W Sandberg är en uppskattad föreläsare, utbildare och inspiratör. Att boka en föreläsning kan vara första steget mot en intern väckelseresa som gjuter ny kunskap och kraft i gruppen.

Hur blir du trovärdig som varumärke och vad har mod med det hela att göra? I en allt snabbare och mer föränderlig värld kan det många gånger bli svårt att veta var ditt företag ska börja och hur man ska navigera sig fram. Samtidigt ställer kunder, anställda och talanger allt högre krav på att ett varumärke ska vara mer än bara en produkt eller tjänst. Du ska stå för något större och erbjuda en arbetsplats som innehåller värden bortom den fysiska.

Bjud in Jessica till ert heliga rum – oavsett var det är – och låt henne predika och dela med sig av sina erfarenheter och nycklar till framgångsrik kommunikation. 

 
 

Exempel på föreläsningar:


ROPEN SKALLA - MEDVETna varumärken ÅT ALLA!

En föreläsning om sminkade grisar och världsförändrande kommunikation.

Fler och fler varumärken bygger sin kommunikation på anspelningarna om att göra skillnad i samhället. Dessutom har användandet av influencers ökat. Men vad händer när kommunikationen visar sig vara smink på grisen och inte förankrad i företagets DNA eller du inte tänkt igenom ditt val av influencer ordentligt? I den här föreläsningen får du exempel på såväl kommunikationskatastrofer som framgångsrecept.


UTAN MOD ÄR DU BARA ETT GLAS MELLANMJÖLK

En värderingsdriven inspirationsföreläsning om överlevnad, mod och konceptualisering.

Trovärdighet är affärskritiskt för ett varumärke och mod är centralt i kommunikationslandskapet. Här får ni en föreläsning där vi går behind the scenes på kampanjer vars framgång har kantats av interna utmaningar, externa reaktioner och lyckade strategisatsningar. Du får med dig tydliga tips på vad du alltid bör tänka på och hur mod är nyckeln i framgångsrik kommunikation. 


ATT ÖVERLEVA ETT MEDIEDREV

När ni får samtalet som ni aldrig vill ha och som vänder upp och ner på hela er tillvaro, vad gör ni då?

Här får ni en naken och inspirerande föreläsning om hur det var att bli jagad av Janne Josefsson, vilka som svek på vägen och avgörande nycklar för en lyckad kriskommunikation.

 

Vad andra sagt om Jessica W Sandbergs föreläsningar:


“Jag blev så sjukt imponerad av föreläsningen. Känns som att jag fortfarande är hög på endorfiner”


”Du inspirerar verkligen och nog så viktigt är att man faktiskt kommer ihåg vad du sagt”


”Jessica W Sandbergs lektion var den bästa. Hon är så generös och öppen i sitt berättande”


”Fortfarande den föreläsning in life som gav mest inspo”


”Jessica var den bästa föreläsaren på hela Berghs-kursen”