About

 

 
 

OM BESVÄRLIG SEDAN 1977

”Om jag hade varit man hade jag sannolikt genom min karriär fått tillskrivet mig egenskaper som ärlig, driven och målmedveten. Istället fick jag gång på gång epitetet ’besvärlig’ – något man faktiskt aldrig skulle kalla en man. Så jag tröttnade och bestämde mig helt enkelt för att cementera det faktum att Jessica W Sandberg är Besvärlig sedan 1977.”

– Jessica W Sandberg 

 

Jessica W Sandberg är en av Sveriges mest omtalade och framgångsrika kommunikatörer. 

På meritlistan finns internationella utmärkelser från organisationer som London International Awards, Webby Awards, Lovie Awards och Cannes Lions, men även svenska honnörstecken från Hetast i Almedalen och Guldägget.

Hon har varit så väl beställare som utförare av en rad prisbelönta kampanjer och effektfulla kommunikationsinsatser. Dessutom är Jessica W Sandberg mäklaren bakom flera av de mest framgångsrika svenska byråsamarbetena på senare år. 

Jessica är en flitigt anlitad föreläsare och återkommande lärare på Berghs School of Communications. Hon har även haft styrelseuppdrag för SES, Sponsrings & Eventsverige och Hammarby Damfotboll samt i Advisory Board för Berghs och Stockholm Visitors Board. Jessica W Sandberg är expert på värderingsdriven kommunikation, hbtq- och genusfrågor samt är utbildad journalist.

 
 

 
 

Get in touch

Jessica W Sandberg är en prisbelönt kommunikatör som är van att leda team i förändringsarbeten och i kreativa processer.

Name *
Name